Personvern

Loe Elektro Kompetanse AS sin personvernerklæring bruker og samler inn informasjon om besøk på nettsidene våre. Personvernerklæringen inneholder informasjon som de som dere har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt med generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger ref. Personopplysningsloven § 18, 1.ledd og Personopplysningsloven § 19

Denne personvernerklæringen gir utfyllende opplysninger om hvilke personopplysninger som samles inn, hvordan opplysningene samles inn og hvilke rettigheter du har dersom personopplysninger om deg er registrert hos oss.

Hvilken data vi samler inn kommer an på hvilke opplysninger du velger å utlever til oss. Dette kan være navn, telefonnummer, e-post, evt. bedriftsnavn (hvis aktuelt) og adresser (hvis aktuelt), eventuelt også kommentarer, tilbakemeldinger og spørsmål dersom du sender oss dette. Fra nettsidene våre samles det inn anonym data som viser ditt brukermønster på nettsiden.

Brukerregistrering

På nettsiden kan en bruker oppgi firmanavn, eget navn og kontaktinformasjon som for eksempel mail og mobiltelefonnummer. Slik informasjon som kan legges inn på loe-elektro.no er kun begrenset til og gjelde dersom man kjøper noe i fra vår nettbutikk.

Personopplysninger vi får oppgitt ved nettbutikk ved salg og registrering av nettbutikk salg vil ikke bli benyttet til andre formål enn å administrere nettbutikk varen til dere som kundekjøper.

Søkeord

Vi benytter også Google Analytics til å lagre besøksdata. IP-adresser lagres ikke og det er ikke mulig for oss å knytte besøksstatistikk opp mot den enkelte besøkende. Besøksstatistikken er kun tilgjengelig for web-redaksjonen og IT-avdelingen til Loe Elektro Kompetanse AS.

Side og tjenestefunksjonalitet

Som nettbruker kan du velge å avvise lagring og bruk av informasjonskapsler («cookies»). Vi anbefaler Post- og teletilsynets nettside nettvett.no for beskrivelse av hvordan du kan akseptere eller avvise informasjonskapsler («cookies»).