IK APP kunde

IK APP kunde er en app som gjør dokumentering og rapportering kjapt og enkelt og iht. 405 normserien sine krav til rapportutførelsen. Appen finnes både for iOS (iPhone) og Android plattform. I tillegg har vi et eget IK system for egen virksomhet som heter IKK Norge med rutiner for ansatte, ledelse og mot revisjoner.

Sjekklister

Sjekklister man kan sette opp i IK APP er for eksempel: 405-2, 405-3 og 405-3 Landbruk samt brann og nød / ledelys.

Avviksystem

IK APP har gode avvikbehandlingssystemer. Disse er enkle i bruk og har automatisk mailvarsling.

Rapporter

IK APP kunde lager rapporter ut fra sjekklistene. Rapporten tilfredsstiller krav i 405 normserien.

Egenkontroller

Det finnes gode egenkontroll sjekklister som er laget i IK APP kunde for: Sameier, borettslag, næring, og landbruk iht. KSL standarden.

IK dokumenter

I IK forskriften § 5 finnes dokumenter i IK systemet for: Rutiner, instrukser, prosedyrer, beredskapsplaner for strømulykker.

Kundeavtaler

IK APP kunde genererer avtale mellom kontrollforetak og ekstern kunde rett ut fra systemet på en enkel måte.

Automatisk varsling

Systemet gir automatisk mailvarsling på rapporter og avvik oppfølging. Dette letter arbeidet mye pga automatiske funksjon.

Enkelt oppslag

Det finnes en smart søkemotor for riktig tekst/paragrafer på opprettet avvik og for anbefalte sikkerhetstiltak.

Prisoversikt for elektroforetak / kontrollforetak

  • Vi sender uforpliktende pristilbud på vår IK APP kunde løsning ved forespørsel på mail eller telefon
  • Vi selger ikke systemet direkte til slutt kunden, kun til elektroforetak som skal bruke dette hos kunden
  • Elektro foretaket som bruker IK APP kunde, må selv sette opp sine egne eksterne kunder ut i fra vårt IK APP system etter egne avtaler og priser mellom partene
  • Vi har også et eget IK WEB intern system for ansatte, ledelse og revisjoner. Kjøper man begge våre IK løsninger kan vi gi rabatt iht. avtale, Se nettsiden for demo på det interne IK systemet

IK APP fordeler:

Etter el-kontroller med litt eldre systemer, satt ofte el-kontrolløren og brukte mye tid / timer på kontoret og limte inn bilder og skrev forskrifts hjemmeltekster osv. Med vår nye IK APP kan man lage en rapporten ut i fra sjekklistene og avvikene på selve kontrollen på en nesten utrolig effektivt og tidsbesparende måte, alt fletter seg inn automatisk inn i fra sjekkliste og det genereres skikkelig og proff rapport som beskriver alle avvik på en tydelig og formålstjenlig måte. IK APP kan brukes av både elektrokontrollør som er sertifiserte iht. elkontroll normene 405 og de som ikke er dette. Ta gjerne uforpliktende kontakt.

Se skjermbilder fra IK APP kunde

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.